Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Üdvözöljük a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szakmai honlapján!

Partnereink a honlapot kizárólag jóváhagyott regisztrációval használhatják. Kérjük, amennyiben rendelkezik érvényes jelszóval, jelentkezzen be. Abban az esetben, ha Önnek nincs érvényes jelszava, kérjük, a honlap használatához regisztráljon. A regisztrációs igény elbírálását követően e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel.

Könyvtári dolgozók a kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkért, valamint a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag könyvtárellátási szerződésben megadott dolgozók számára lehetséges.

Iskolai dolgozók a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag a Könyv-és taneszköz ellátási szerződés keretében megadott iskolai dolgozók számára lehetséges.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elérhetővé vált a 2024. tárgyévi állománygyarapításhoz szükséges Könyvtárellátási Szerződés. A szerződés és a hozzátartozó dolgozói melléklet a zárt szakmai honlapra való belépést követően érhető el, illetve belépve letölthető az oldal alján található „Letölthető dokumentumok” listájából. A kitöltött szerződéseket - a korábbi évekhez hasonlóan - 2 példányban, postai úton kérjük megküldeni a Könyvtárellátó Nonprofit Kft., 1143 Budapest, Ilka utca 31. postacímre. Amennyiben Önnek nincs belépési jogosultsága, de szerződni kíván, kérem, szándékát jelezze az ertekesites@kello.hu email címen, ahol kollégáink készséggel segítenek a szerződéskötésben.


Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy a 2024. évre érvényes folyóirat jegyzéket és annak megrendelőlapját elkészítettük, azt a szakmai honlapunkra kihelyeztük.
A „2024. évi Folyóirat jegyzék és a megrendelőlap” - amennyiben rendelkezik Könyvtárellátási szerződéshez kötött felhasználói jogosultsággal - a szakmai honlapra való belépést követően töltheti le.
Mivel nem minden, folyóiratot rendelő partnerünk rendelkezik ilyen jogosultsággal, így a megrendelőlapot és a hozzá tartozó tájékoztató dokumentumot, a korábbi években már folyóiratot rendelő partnereink részére a megadott email címre elektronikus levélben is megküldtük.

Amennyiben Ön nem kapott levelet és rendelni szeretne, kérem, jelezze igényét a folyoirat@kello.hu email címen.


Tisztelt Könyvtárvezető, Tisztelt Könyvtáros,

A leadott megrendelések feldolgozása és zavartalan kiszállítása érdekében kérjük, hogy könyvtáruk évvégi zárvatartásáról legalább a zárvatartást megelőző 5 munkanappal tájékoztatni szíveskedjenek minket az ertekesites@kello.hu e-mail címen.

Kérjük, hogy elektronikus levelükben -tól -ig dátummal jelöljék meg a könyvtár első és az utolsó zárvatartási napját az évvégi időszakra vonatkozóan, valamint hogy a könyv- és/vagy a folyóiratrendeléseiket érinti-e a szállítás szüneteltetésére vonatkozó kérésük.

Együttműködésüket köszönjük.


Könyvtárosok Mintaterme

Cím: 1143 Budapest, Ilka u. 34.

A Könyvtárosok Mintatermében kizárólag érvényes könyvtárellátási szerződéssel rendelkező Partnereink adhatnak le rendelést előzetes időpont egyeztetés után. A Mintateremben megtekinthetik legfrissebb árukészletünket.


Supervisori jogosultsággal összefüggő tudnivalók - letölthető PDF

Könyvtári dolgozók regisztrációja - letölthető PDF

 

 

 


2023. évi NKA folyóirat pályázat (2023.09.01-2024.08.31.)
NKA logó

A 2023. szeptember és 2024. augusztus között megjelenő folyóiratok lapszámainak beszerzése és eljuttatása a mellékletekben felsorolt könyvtárak részére.
 

A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:

(I. számú melléklet - 296 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)