Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Üdvözöljük a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szakmai honlapján!

Partnereink a honlapot kizárólag jóváhagyott regisztrációval használhatják. Kérjük, amennyiben rendelkezik érvényes jelszóval, jelentkezzen be. Abban az esetben, ha Önnek nincs érvényes jelszava, kérjük, a honlap használatához regisztráljon. A regisztrációs igény elbírálását követően e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel.

Könyvtári dolgozók a kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkért, valamint a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag könyvtárellátási szerződésben megadott dolgozók számára lehetséges.

Tisztelt Könyvtárvezető! Tisztelt Könyvtáros!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2020. évi könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges szerződés letölthető az alábbi linkről:

Amennyiben szerződni kívánnak, kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt szerződést két példányban, postai úton szíveskedjenek visszaküldeni. A dolgozói listát (Melléklet a...) pedig  .xlsx verzióban várjuk az ertekesites@kello.hu email címre.Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az ertekesites@kello.hu e-mail címen.

Üdvözlettel:
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


Kedves Könyvtárvezetők, Könyvtárosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2020. évi folyóirat szerződése és megrendelőlapja a hozzá tartozó kísérőlevéllel és TÁJÉKOZTATÓ-val az alábbi linkeken tölthetők le:

2020. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap

2020. évi folyóirat szerződés kísérőlevél

TÁJÉKOZTATÓ  - Folyóirat szerződés és megrendelőlap a 2020. évre

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy 14 új folyóirat került fel a 2020-as folyóirat jegyzékre (2019. 11.06.). Ezeket a lapokat  a fenti 2020. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap már tartalmazza. 
ÚJ LAPOK

A megrendelés befogadásához a könyvtár adatait, valamint az igényelt példányszámokat tartalmazó, cégszerűen aláírt „2020. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap” PDF-, és annak kitöltött xls formátumát várjuk a folyoirat@kello.hu email címre.
2020. évi előfizetések leadásának határidejét a „2020. évi folyóirat szerződés kísérőlevél” és a TÁJÉKOZTATÓ is tartalmazza.

Kérjük, hogy a TÁJÉKOZTATÓT figyelmesen olvassák el!

Köszönjük


Supervisori jogosultsággal összefüggő tudnivalók - letölthető PDF

Könyvtári dolgozók regisztrációja - letölthető PDF


 NKA logó

 

2019. évi NKA folyóirat pályázat

 

Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma döntése értelmében 299 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár
részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.
A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:
(I. számú melléklet - 299 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

Letölthető dokumentumok: