Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Üdvözöljük a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szakmai honlapján!

Partnereink a honlapot kizárólag jóváhagyott regisztrációval használhatják. Kérjük, amennyiben rendelkezik érvényes jelszóval, jelentkezzen be. Abban az esetben, ha Önnek nincs érvényes jelszava, kérjük, a honlap használatához regisztráljon. A regisztrációs igény elbírálását követően e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel.

Könyvtári dolgozók a kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkért, valamint a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag könyvtárellátási szerződésben megadott dolgozók számára lehetséges.

Iskolai dolgozók a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag a Könyv-és taneszköz ellátási szerződés keretében megadott iskolai dolgozók számára lehetséges.

Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 14-től változnak a KELLO könyvtári rendeléseket érintő Általános Szolgáltatási Feltételei. 
Az érdemi változtatás a közoktatási intézményekre vonatkozó új rész beemelése, ami a könyvtárakkal kapcsolatos feltételeket nem érinti. 
A könyvtárakat érintő rész tekintetében apróbb változtatások történtek a B. fejezet IV. pontjában, valamint a dokumentum struktúrájában.
Üdvözlettel,
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Könyvtárosokat, hogy a Könyvtárosok Mintaboltja (Budapest, Váci út 19. ) előre nem látható ideig zárva tart! 

Köszönjük megértésüket! 


Tisztelt Könyvtárvezető, kedves Könyvtárosok! 


Értesítjük Önöket, hogy a kiadók folyamatos jelzése alapján bizonyos folyóiratok kiadása és szállítása - további intézkedésig - a rendkívüli helyzetre való tekintettel szünetel
 

Kérjük Önöket, hogy azok az intézmények, ahol nem tudják átvenni a csomagokat, - mert nincs nyitva tartás és nincs ügyelet, - szíveskedjenek jelezni ezt Kellos kapcsolattartójuknak, vagy megírni az ertekesites@kello.hu email címre.


Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Üdvözlettel, 
Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 


Tisztelt Könyvtárvezető! Tisztelt Könyvtáros!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2020. évi könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges szerződés letölthető az alábbi linkről:

Amennyiben szerződni kívánnak, kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt szerződést két példányban, postai úton szíveskedjenek visszaküldeni. A dolgozói listát (Melléklet a...) pedig  .xlsx verzióban várjuk az ertekesites@kello.hu email címre.Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az ertekesites@kello.hu e-mail címen.

Üdvözlettel:
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


Kedves Könyvtárvezetők, Könyvtárosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2020. évi folyóirat szerződése és megrendelőlapja a hozzá tartozó kísérőlevéllel és TÁJÉKOZTATÓ-val az alábbi linkeken tölthetők le:

2020. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap

TÁJÉKOZTATÓ  - Folyóirat szerződés és megrendelőlap a 2020. évre

A megrendelés befogadásához a könyvtár adatait, valamint az igényelt példányszámokat tartalmazó, cégszerűen aláírt „2020. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap” PDF-, és annak kitöltött xls formátumát várjuk a folyoirat@kello.hu email címre.
2020. évi előfizetések leadásának határidejét a TÁJÉKOZTATÓ is tartalmazza.

Kérjük, hogy a TÁJÉKOZTATÓT figyelmesen olvassák el!

Köszönjük


Supervisori jogosultsággal összefüggő tudnivalók - letölthető PDF

Könyvtári dolgozók regisztrációja - letölthető PDF


2020. évi NKA folyóirat pályázatNKA logó

 

Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma döntése értelmében 298 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár

részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.

A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:

(I. számú melléklet - 298 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

 

Letölthető dokumentumok: 


 NKA logó

 

2019. évi NKA folyóirat pályázat

 

Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma döntése értelmében 299 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár
részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.
A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:
(I. számú melléklet - 299 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

Letölthető dokumentumok: