Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Üdvözöljük a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szakmai honlapján!

Partnereink a honlapot kizárólag jóváhagyott regisztrációval használhatják. Kérjük, amennyiben rendelkezik érvényes jelszóval, jelentkezzen be. Abban az esetben, ha Önnek nincs érvényes jelszava, kérjük, a honlap használatához regisztráljon. A regisztrációs igény elbírálását követően e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel.

Könyvtári dolgozók a kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkért, valamint a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag könyvtárellátási szerződésben megadott dolgozók számára lehetséges.

Iskolai dolgozók a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag a Könyv-és taneszköz ellátási szerződés keretében megadott iskolai dolgozók számára lehetséges.

A Könyvet a könyvtáraknak programban részt vevő könyvtárak és iskolák a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak.

Tisztelt Könyvtárvezető, Tisztelt Könyvtáros!

A leadott megrendelések feldolgozása és zavartalan kiszállítása érdekében kérjük, hogy könyvtáruk nyári zárvatartásáról legalább a zárvatartást megelőző 5 munkanappal tájékoztatni szíveskedjenek minket az ertekesites@kello.hu e-mail címen. Kérjük, hogy elektronikus levelükben -tól -ig dátummal jelöljék meg a könyvtár első és az utolsó zárvatartási napját a nyári időszakra vonatkozóan, valamint, hogy a könyv- és/vagy a folyóiratrendeléseiket érinti-e a szállítás szüneteltetésére vonatkozó kérésük.

Együttműködésüket köszönjük.

Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


Tisztelt Könyvtárvezető! Tisztelt Könyvtáros!

Tájékoztatjuk, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2022. évi könyvtárellátási szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges szerződés letölthető az alábbi linkről:

Amennyiben szerződni kívánnak, kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt szerződést szíveskedjenek postai úton, 2 példányban visszaküldeni a szerződésben a "KELLO adatai" pontban megadott címre. A dolgozói listát (Melléklet a...) pedig  .xlsx verzióban várjuk az ertekesites@kello.hu email címre.Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az ertekesites@kello.hu e-mail címen.

Üdvözlettel:
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


Kedves Könyvtárvezetők, Könyvtárosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. 2022. évi folyóirat szerződése és megrendelőlapja és a hozzá tartozó TÁJÉKOZTATÓ az alábbi linkeken tölthetők le:

2022. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap

TÁJÉKOZTATÓ  - Folyóirat szerződés és megrendelőlaphoz a 2022. évre

A megrendelés befogadásához a könyvtár adatait, valamint az igényelt példányszámokat tartalmazó, cégszerűen aláírt „2022. évi folyóirat szerződés és megrendelőlap” PDF-, és annak kitöltött xls formátumát várjuk a folyoirat@kello.hu email címre.
2022. évi előfizetések leadásának határidejét a TÁJÉKOZTATÓ is tartalmazza.

Kérjük, hogy a TÁJÉKOZTATÓT figyelmesen olvassák el!

Köszönjük


Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 14-től változnak a KELLO könyvtári rendeléseket érintő Általános Szolgáltatási Feltételei. 
Az érdemi változtatás a közoktatási intézményekre vonatkozó új rész beemelése, ami a könyvtárakkal kapcsolatos feltételeket nem érinti. 
A könyvtárakat érintő rész tekintetében apróbb változtatások történtek a B. fejezet IV. pontjában, valamint a dokumentum struktúrájában.
Üdvözlettel,
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


KÖNYVTÁROSOK MINTATERME

Cím: 1143 Budapest, Ilka u. 34.
A Könyvtárosok Mintatermében kizárólag érvényes könyvtárellátási szerződéssel rendelkező Partnereink adhatnak le rendelést. A Mintateremben megtekinthetik legfrissebb árukészletünket. 


Supervisori jogosultsággal összefüggő tudnivalók - letölthető PDF

Könyvtári dolgozók regisztrációja - letölthető PDF

 

 

 


2022. évi NKA folyóirat pályázatNKA logó

 

Az NKA Könyvtárak és Levéltárak Kollégiuma döntése értelmében 296 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.

A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:

(I. számú melléklet - 296 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

 

Letölthető dokumentumok:


 

2021. évi NKA folyóirat pályázatNKA logó

 

Az NKA Közgyűjtemények Kollégiuma döntése értelmében 296 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár

részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.

A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:

(I. számú melléklet - 296 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

 

Letölthető dokumentumok: