Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Üdvözöljük a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. szakmai honlapján!

Partnereink a honlapot kizárólag jóváhagyott regisztrációval használhatják. Kérjük, amennyiben rendelkezik érvényes jelszóval, jelentkezzen be. Abban az esetben, ha Önnek nincs érvényes jelszava, kérjük, a honlap használatához regisztráljon. A regisztrációs igény elbírálását követően e-mailben fogjuk felvenni a kapcsolatot Önökkel.

Könyvtári dolgozók a kedvezményes vásárlással kapcsolatos információkért, valamint a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag könyvtárellátási szerződésben megadott dolgozók számára lehetséges.

Iskolai dolgozók a jelszógeneráló linkért ide kattintsanak. Jelszógenerálás kizárólag a Könyv-és taneszköz ellátási szerződés keretében megadott iskolai dolgozók számára lehetséges.


Kedves Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elkészült a 2023. évi Folyóirat szerződés és megrendelőlap, amin kitöltés után megküldhetik intézményeik számára a következő évre vonatkozó folyóirat igényeiket.Valamint feltöltésre került a következő tárgyévi állománygyarapításhoz szükséges, 2023. évi Könyvtárellátási Szerződés is. Mindkét dokumentum – és a hozzájuk tartozó mellékletek és Tájékoztatók – a zárt szakmai honlapra
(https://konyvtar.kello.hu) való belépést követően elérhető, illetve letölthető az oldal alján található „Letölthető dokumentumok” listából. Szerződött partnereink számára ezen dokumentumokat - a korábbi rendelésekben megadott email címre – megküldtük. Amennyiben nem kapta meg az erről szóló elektronikus levelünket (vagy Ön új megrendelőnk), kérem, jelezze ezt kollégáink felé, folyóirat rendelés kapcsán a folyoirat@kello.hu, illetve könyvtári dokumentumok rendelése esetén az ertekesites@kello.hu email címen.


Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. május 14-től változnak a KELLO könyvtári rendeléseket érintő Általános Szolgáltatási Feltételei. 
Az érdemi változtatás a közoktatási intézményekre vonatkozó új rész beemelése, ami a könyvtárakkal kapcsolatos feltételeket nem érinti. 
A könyvtárakat érintő rész tekintetében apróbb változtatások történtek a B. fejezet IV. pontjában, valamint a dokumentum struktúrájában.
Üdvözlettel,
Könyvtárellátó Nonprofit Kft.


KÖNYVTÁROSOK MINTATERME

Cím: 1143 Budapest, Ilka u. 34.
A Könyvtárosok Mintatermében kizárólag érvényes könyvtárellátási szerződéssel rendelkező Partnereink adhatnak le rendelést. A Mintateremben megtekinthetik legfrissebb árukészletünket. 


Supervisori jogosultsággal összefüggő tudnivalók - letölthető PDF

Könyvtári dolgozók regisztrációja - letölthető PDF

 

 

 


2022. évi NKA folyóirat pályázatNKA logó

 

Az NKA Könyvtárak és Levéltárak Kollégiuma döntése értelmében 296 városi és 45 ODR szolgáltató könyvtár részére kell beszerezni és eljuttatni a mellékletben felsorolt folyóiratokat.

A könyvtárak hivatalos listája letölthető az NKA honlapjáról, az alábbi linken:

(I. számú melléklet - 296 városi könyvtár, II. számú melléklet - 45 ODR szolgáltató könyvtár)

 

Letölthető dokumentumok: