Annabel Karmel a gyermekétrend és az egészséges táplálkozás témájában az egyik legnépszerűbb, számos rangos elismeréssel kitüntetett újságírónő Nagy-Britanniában. A színes fotókkal, rajzokkal gazdagon illusztrált, igényes kivitelű szakácskönyvet kínál a gyerekeknek és szüleiknek: olyan receptek sorát, amelyet felnőtt felügyelete mellett (sőt később anélkül is) a kicsik is biztosan meg tudnak sütni, főzni. A beválogatott fogások igazodnak nemcsak a kicsik képességeihez és lehetőségeihez, de ízlésvilágához is, így biztos hogy amit előállítanak, az örömmel el is fogják fogyasztani. ***A bevezetőben a szerző elmondja a kis szakácspalántáknak a betartandó konyhai szabályokat és felsorolja a szükséges eszközöket. Ezt követik az ételleírások: a reggelik (joghurttál, müzli, zabkása, bundás kenyér, omlett), ebédek (paradicsomleves, tésztatál, pizzakosárka, csirkesaláta, tortillatekercs), vacsorák (zöldséges gnocchi, rizses lazac, paella, mackóburger, bolognai) és nassolnivalók (zöldségmártogatós, csokis keksz, mogyoróvajas ropogós). A vidám, színes fényképekkel illusztrált, hat éves kor felett ajánlható kiadvány végén mutató segíti a válogatást. "www.kello.hu © minden jog fenntartva"